• Home
  • Om Ehsan Fadakar

Om Ehsan Fadakar

Ehsan Fadakar
Ehsan
Troma Template

Ehsan Fadakar
Grundare och VD

Hej!
Jag heter Ehsan Fadakar och har 13 år erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling inom den kanske mest digitalt konkurrensutsatta branschen – traditionell media.

Jag har bland annat jobbat på Aftonbladet och Schibsted, där jag hade flertalet chefs- och vd-roller inom koncernen. Innan jag tog steget vidare till att starta eget var jag chef för koncernens strategi och relationer till jättarna från San Fransisco: Google, Facebook och Amazon.

Min inställning till entreprenörsskap är enkel. Människor upplever utmaningar i sina dagliga liv och entreprenörens roll är att möta dessa utmaningar och leverera lösningar.

Jag startade Digibyrån i slutet av 2017 och har sen dess hjälpt ett 10-tal startups att gå från idé till verklighet. Det har varit en otrolig resa med många lärdomar, för mig själv men också för mina kunder och partners.

Jag brinner för att förverkliga drömmar. Mina egna och mina kunders. Det som är fantastiskt är att de ofta går hand i hand.

Har du en bra idé och är redo att ta det stora steget mot att bli en entreprenör? Kontakta mig så ska jag berätta om den spännande tid du har framför dig och hur Digibyrån kan hjälpa dig och dina partners att nå ut på marknaden snabbare, med högre kvalitet och troligen billigare än någon annan byrå i Stockholm.

Läs mer om Ehsan Fadakar: 

Nyheter 24 byggde sitt eget cms. Ehsan Fadakar: “Ett jättelyft”

”Vi behöver fler som tänker utanför ramarna”

I hängmattan med Ehsan Fadakar, sociala medier-chef på Schibsted.

In Sweden, traditional tabloid rivals are taking their battle to viral sites

Ehsan Fadakar: “Är vi dumma, naiva eller bara väldigt trötta?”

Ehsan Fadakar får koncernansvar för Schibsteds relationer till sociala plattformar